`

Den’s designs on top award

Family attraction William's Den has scooped a coveted Tourism and Leisure award from the Royal Institution of Chartered Surveyors for its inspirational and inclusive design.
Family attraction William's Den has scooped a coveted Tourism and Leisure award from the Royal Institution of Chartered Surveyors for its inspirational and inclusive design.

Family attraction William’s Den has scooped a coveted Tourism and Leisure award from the Royal Institution of Chartered Surveyors for its inspirational and inclusive design.

More than 45 of Yorkshire’s most impressive property schemes were nominated and William’s Den won one of just eight awards.

Family attraction William's Den has scooped a coveted Tourism and Leisure award from the Royal Institution of Chartered Surveyors for its inspirational and inclusive design.

Family attraction William's Den has scooped a coveted Tourism and Leisure award from the Royal Institution of Chartered Surveyors for its inspirational and inclusive design.

The Den, based at North Cave, will now go forward to a national awards final to be held in November in London.

Christian Carver, co-founder and managing director at William’s Den said: “We always set out to create a place that would become a real destination for families across the North of England and beyond, so we’re utterly thrilled to have won such a prestigious award.”

Co-founder Tor Carver said: “It’s amazing that William’s Den has been recognised alongside a project like The Piece Hall as one of Yorkshire’s most celebrated initiatives.

“We started with a vision to create an inclusive place where families can play together and we’re delighted that it’s being recognised and visited by so many.”

Chris Walker from Native Architects, architect for the scheme, said: “Right from the outset the vision for William’s Den was about reinvigorating the original listed farm buildings and creating a new space that families could use and enjoy, with freedom for kids to play both inside and out.

“Seeing a project like William’s Den come to life and be used by its local community has been a real pleasure and we’re delighted to have been a part of its journey.”